Pluk uw eigen veldboeket in de pluktuin van Jordi Wesselink Biotulips
Pluktuin

Vanaf voorjaar 2024 kunt u bij ons ook buiten terecht in de pluktuin. Met alliums en tulpen in het voorjaar & gladiolen, zonnebloemen en nog andere soorten in de zomer, kunt u langer genieten van een fleurige bos bloemen.

Velboeketten op het land bij Jordi Wesselink
Veldboeketten

Daarnaast bieden wij in de zomer veldboeketten aan. Bij een veldboeket worden bloemen met zorg uitgekozen en gecombineerd. Deze staan dan te koop in onze bloemenkraam tegenover de parkeerplaats.

Helemaal (bio)logisch

Vanaf november 2023 is 0,5 hectare van onze landbouwgrond in omschakeling naar biologisch. Deze aanmelding loopt via Skal.
Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. Je hebt het keurmerk vast wel eens voorbij zien komen.
 
Onze bloemen buiten zijn niet direct biologisch na aanmelding bij Skal. Er gaat enige tijd overheen voordat wij officieel de term biologisch mogen gebruiken. Wij leggen het je graag uit…

Schone bloemen

Het eerste jaar telen wij “schone” bloemen.
Daarbij maken wij gebruik van biologische zaden/bollen en gebruiken we bij de teelt verder geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen.

In omschakeling

Het tweede jaar zijn we “in omschakeling” en telen we wederom “schone” en dus onbespoten bloemen.

100% biologisch

Het derde jaar mogen we onze bloemen dan ook officieel biologisch noemen en als zodanig verkopen. Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen, volg ons dan vooral op Instagram & Facebook!